Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Afspillere

Underkategorier

Mediecenter

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Tiden for den digitale afspiller er ikke forbi

Selvom internet streaming tjenesterne er i fremgang, er tiden for blu-ray afspilleren ikke ovre. Afspillerne giver et krystal klart billede på dit TV. Til forskel fra filerne du finder på internet tjenesterne er kvaliteten på blu-ray disks nemlig altid i top. Men uden en ordentlig afspiller er disken intet værd. Vi har derfor samlet et sortiment af blu-ray afspillere der leverer billeder til hjemmebiografen i en så skarp kvalitet at du kan skære dig derpå. Udover at levere knivskarpe billeder til dig TV eller din projektor, er flere af afspillerne udstyret med ekstra funktioner som eksempelvis indbygget harddisk, TV-tuner og lignende. Sidste nye skud på stammen er afspilning og visning af 3D blu-ray. Understøtter dig TV 3D, så gør dig selv den tjeneste at købe en afspiller der kan afspille 3D film. Dette giver en helt fortryllende filmoplevelse. Findes din ynglings film ikke i 3D? Intet problem! Du skal blot have fingrene i en af de afspillere der selv kan danne 3D billedet ud fra den originale 2D film.

Et godt billede er ikke hele historien

Udover at levere et godt billede skal afspilleren også kunne levere et ordentligt lydbillede, så du kan udvide stuealteret med eksempelvis en soundbar eller et større lydsystem. Derfor bør du sikre dig at den afspiller du ønsker, lever op til dine krav omkring lydkvalitet og at afspilleren eventuelt har indbygget forstærker. Dermed er du fremtidssikret til din næste opdatering af hjemmebiografen.

Det må gerne være nørdet

Men det skal også være let at gå til. Hos de3bedste er vi ikke bange for at læse de nørdede specifikationer på de afspillere vi køber hjem. Vi ved også at det ikke altid er sådan du føler for teknikken. Derfor uddrager vi det vigtigste og præsenterer dette for dig. Er du som os, interesseret i detaljerne, tilbyder fanen ”produktspecifikationer” dig en liste over afspillerens tekniske specifikationer.

I tvivl? Kontakt os!

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige afspiller til præcis dit behov. Send os en mail eller giv os et kald og du vil hurtigt blive hjulpet af vores personale.