Fri fragt på alle ordrer Vi pakker og sender 365 dage om året +5.500 anmeldelser på Trustpilot

Blog & Nyheder

RSS-feed

Montering opvaskemaskine - Læs her hvordan du gør

Af Jesper / De3bedste 9. dec. 2016 Ingen kommentarer

Har du fået ny opvaskemaskine, så læs med herunder til i vores guide til montering af opvaskemaskine.

Det er ikke særlig svært at installere en opvaskemaskine selv, så længe du har værktøjet i orden. Dog skal der i forvejen være lavet et tapsted med en afspæringsventil eller slangetilslutning af en autoriseret vvs-installatør.

Undgå røde knopper efter intimbarbering - læs med her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016 Ingen kommentarer

Har du oplevet små irriterende røde knopper i bikinilinjen? Så ved du, hvor træls de er. Især i sommerperioden, hvor du nok gerne vil flashe din ny bikini og ikke drage opmærksomheden mod et knoppet område downunder. 

Smoothie opskrift - hvordan laver man smoothie? Få ideer her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016 Ingen kommentarer

Hjemmelavede smoothies og juicer er en god og nem måde at få flere frugter og grøntsager ind i kosten på og så er det forholdsvis billigt og smager skønt. Men hvad er forskellen på juice og smoothies, og hvordan laver man de lækre drikke? Læs med herunder. 

Protein efter træning? Hvor meget protein pr. dag? Få svar her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016 Ingen kommentarer

Du har sikkert hørt, at det er godt at få protein efter din træning, og måske har du stillet dig selv spørgsmålet ”hvor meget protein skal man have?” Få svar på det og meget mere herunder. 

Rengøring af kaffekande og rengøring af kaffemaskine. Læs her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016 Ingen kommentarer

Din kaffekande, tekande eller termokande kan med tiden få en brun grim belægning indvendig, der skyldes misfarvninger fra teen eller kaffen. Det er ikke så lækkert at kigge ned i en brunlig termokande, men heldigvis er der råd for det. Den kan nemt og simpelt rengøres. 

Hvordan laver man kaffe? Hvor meget kaffe til en kop? Læs her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016 Ingen kommentarer

De fleste danskere elsker en god kop kaffe og der findes flere forskellige måder at lave den på. For hjemmebaristaen findes der et stort udvalg af bryggemetoder og redskaber dertil. Uanset om du laver kaffe på en almindelig kaffemaskine, på den gammeldags Madam Blå metode igennem en tragt, med en stempelkande eller med en moderne espressomaskine, så er der et par generelle tips der er gode at vide. 

Hvordan barberer man sig? Få svar i vores barber guide

Af Jesper / De3bedste 23. nov. 2016 Ingen kommentarer

Hvordan barberer man sig, så man ikke ser sjusket og usoigneret ud? Du kan enten vælge at bruge en barbermaskine, der er den hurtigste vej til barbering i en travl hverdag. Er du mere til den gammeldags metode med skraber og barberskum, så læs vores barber guide herunder.

Hårvoks guide - Hvilken slags voks er bedst?

Af Jesper / De3bedste 17. nov. 2016 Ingen kommentarer

Udvalget af hårvoks er kæmpe stort. Der findes produkter til kort hår, langt hår, hård eller blød voks, glansgivende eller mat voks, clay voks og hårvoks som spray, på tube eller i krukke. Med en god voks kan du sætte dit hår, som du ønsker. Det kan give dig en fed frisure og kan samtidig holde styr på lokkerne, så de ikke falder ned - især relevant, hvis du har kort hår, der ikke skal klaske sammen.

Men hvad skal du vælge for at få lige det rette cool look? Her bliver du nødt til at vide lidt om de forskellige produkter. Vælg voks ud fra hvilket look du ønsker, din hårtype og ud fra dit hårs længde, da det også er afgørende for det endelige resultat.

Læs med i vores hårvoks guide og få svar på, hvad du skal gå efter for at håret bare sidder hele aftenen (og natten!) med.

Opsætning af Philips Hue - Se guide til Philips Hue setup her

Af Jesper / De3bedste 17. nov. 2016 Ingen kommentarer

Det fantastiske lysunivers Philips Hue giver dig alle de farver, du kan tænke dig. Med op til 16 millioner forskellige farver, er der nok at vælge imellem og kan give dig lige nøjagtig den personlige belysning, du ønsker.

Med Philips Hue kan du skabe magiske stemninger i dine forskellige rum i boligen på forskellige tidspunkter. Skab fx et stille og roligt morgenlys, der får dig til at vågne på en blid måde, eller lav en festlig partyopsætning til festlige begivenheder, eller hvad med en lækker dæmpet hyggebelysning til aftentimerne. Valget er dit og kun fantasien sætter grænser.

Men hvilke forskellige dele findes der og hvad kræver der, for at komme i gang? 

Røgalarm bipper - Hvordan virker en røgalarm? Læs med her

Af Jesper / De3bedste 17. nov. 2016 Ingen kommentarer

Hvis din røgalarm er begyndt at bippe ca. hvert. 40. sekund, så er det for at fortælle dig at batteriet er ved at være fladt og trænger til at blive udskiftet. Selve røgalarmen er altså ikke i stykker. For at få den irriterende bippen væk og få røgalarmen funktionsdygtig igen, gør da følgende:

Denne webshop bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies. Læs mere her
x