Fri fragt på ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året +6.000 anmeldelser på Trustpilot

Blog & Nyheder

RSS-feed

Pinot Noir - Høster flere og flere fans verden rundt.

Af Jesper / de3bedste 10. sep. 2018

Calista Coast Range Pinot Noir 2016

Calista Coast Range 2016

Amerikansk Pinot Noir får flere og flere fans verden rundt. Stilarten kan variere rigtig meget, lige fra fuld fokus på frugtsødme og til en frisk og mineralsk Bourgogne-stil.

Populære Calista rammer et magisk sted i midten. Du har finesse, struktur og balance, men samtidig en blød og indsmigrende rød bærfrugt, som er ganske umulig at få nok af!!

Dertil kommer smagen af luksuriøse krydderier som nellike, kanel og ristede kaffebønner, der stammer fra 14 mdrs. modning på fade, heraf 30% nye.

Calista Coast Range 2016 høster flotte 90 points hos Tastings.com

Bag Calista står Purple Wine + Spirits fra byen Graton i det vestlige Sonoma County. Firmaet har for nylig sneget sig ind på listen over de 30 største vinproducenter i Californien.

Missionen er klar: at forsyne sine kunder med vine i premium-kvalitet, men udbudt til særdeles attraktive middelpriser.

Dette gøres muligt ved en skalerbar produktion, som bygger på indkøbte druer i absolut topkvalitet. Og desuden ved at markedsføre vinene kundevenligt, i form af velkendte ”brands” som Calista, Four Vines, Allston, Pico & Vine, Arius, Raeburn og Cryptic.

I kategorien HUSHOLDNING

Zeni Amarone 2014 - Fantastisk god Amarone

Af Jesper / de3bedste.dk 7. sep. 2018

Zeni Amarone 2014.
Zeni Amarone 2014

Supermarkedets hylder bugner med Amarone-vine – og ofte til fristende priser. Men kvaliteten er desværre ofte sørgelig ringe – og vinene uværdige til at bære prædikatet Amarone.

Zenis populære Amarone adskiller sig ikke meget prismæssigt, men kvaliteten er en helt anden historie!

Familieejede Zeni satser 100% på kvalitet. De tørrer deres vindruer længere end nødvendigt, de høster i hånden fra gamle vinstokke, og de fadlagrer på egetræ. Husets Amaroner fremstilles endvidere på druer fra den fineste og oprindelige del af Valpolicella-dalen, kaldet ”Classico”-zonen.

Hvis man vil have bevis for den tårnhøje kvalitet, kan man bare slå op i det verdenskendte britiske Decanter Magazine, som for nylig har givet svimlende 97 point til hele to Zeni-Amaroner!

Det er dyrt at producere Amarone. Vindruerne skal "ligge til tørre", helst i flere måneder, for at få den intense, frugtfulde, koncentrerede smag. Hertil kommer seriøse udgifter til egetræsfade, der skal udskiftes løbende.

Men til trods for de store omkostninger og de høje ratings holder familien Zeni heldigvis benene på jorden. Priserne er yderst kundevenlige set i forhold til kvaliteten, og derfor bliver vinene fra Zeni mere og mere populære hos danske vinelskere.

Zeni er grundlagt i 1870, og familien har lavet vin i fire generationer. Firmaet ledes i dag af de tre søskende Fausto, Elena og Frederica. Zeni er et navn, der mødes med respekt og rosende omtale overalt. Fra friske hverdagsvine til sublim Amarone og forførende sød Recioto – Zeni garanterer topkvalitet over hele linjen!

Køb Zeni Amarone her Klik her for at købe Zeni Amarone 2014

Eller klik her for at se vores andre spændende Vin & Spiritus produkter

I kategorien HUSHOLDNING

Amicone 2015 - Fantastisk vin fra Veneto Regionen.

Af Jesper / de3bedste 6. sep. 2018

Amicone 2015.

Amicone 2015

Amarone-vinene hører afgjort til blandt danskernes favoritter! Det eneste problem er prisen. Og her er Amicone den perfekte løsning.

Amicone stammer ligesom Amarone fra Veneto-regionen, men produceres udenfor den zone, hvor vinen må kaldes Amarone. Derfor koster Amicone langt mindre - og er et usædvanligt attraktivt køb for Valpolicella-fans.

Amicone er lavet på samme druer som Amarone: Corvina, Rondinella og Molinara. De høstede druer tørrer 120 dage i trækasser under temperatur- og fugtkontrol, mens sukker og smagsstoffer stiger i koncentration. Det er netop tørringen, som er hemmeligheden bag Amicones herlige sødme og "Amarone-karakter".

2015-årgangen er måske den bedste nogensinde! Veneto-regionen scorer i årgang 2015 hele 94/100 point på Robert Parkers Vintage-Chart. Den højeste score, der nogensinde er givet til området!!

Amicone passer perfekt til klassiske danske retter med surt og sødt. Vinen har det pga sin dejlige sødme også rigtig godt i selskab med modne oste.

Amicone-serien fremstilles af topprofessionelle Schenk Italia, som med fem ønologer samt to ”flying winemakers” producerer yderst populære og frugtbetonede vine fra hele Italien.

Køb vinen her hos de3bedste til kampagnepris. Pris pr. fl. v/køb af 6 flasker kun: 59,95 - SPAR 50%

Køb Amicone 2015 her Klik her for at købe Amicone 2015


Eller Klik her for at se alle vores andre spændende Vin & Spiritus produkter

I kategorien HUSHOLDNING

Find de bedste tilbud på de3bedste.dk

Af Jesper / de3bedste 3. sep. 2018

Når du som kunde besøger et stort website som vores med tusindvis af produkter spredt udover mange kategorier - hvordan finder du så de bedste deals blandt alt dette?

Det vil vi gerne belyse for dig og vise dig derhen, hvor du kan gøre nogle helt skøre "på den gode måde" køb når du surfer for at shoppe på vores site.

En butik som vores køber ofte stort ind og til sidst står vi i mange tilfælde tilbage med nogle rester, hvor der er få stk tilbage eller endda kun 1 stk. For os drejer det sig om at komme af med det varelager vi har købt ind - deri ligger succesen for os, hvilket betyder at når vi har 1 stk tilbage af et produkt skal vi af med det hurtigst muligt for at frigøre ressourcer til nye og spændende indkøb.

Det kan være svært at vise dig de bedste tilbud når vi har tusindvis af varer, og derfor har vi lavet en kategori, som hedder KUN 1 TILBAGE.

Hvis du interesserer dig for gode tilbud og på mange spændende og til tider skøre varer, skal du jævnligt tjekke ind omkring denne kategori (link kommer i bunden af denne blog post).

Det kan måske være underligt når du sidder derhjemme at forstå, hvorfor vi har den strategi i og med at de fleste forhandlere jo vil prøve at få så meget som muligt for varerne, for det er jo godt købmandskab.
Men husk på at når vi kun har 1 stk tilbage kan det være fordi et produkt er ved at udgå eller at vi ikke har kunnet skaffe flere, og vi kan ikke starte salgskampagner eller markedsføring når der kun 1 stk tilbage på vores lager, derfor er det bedre for os at sælge varen ud og få det i kassen som markedet nu tilbyder.

Vi benytter os af dynamiske prissætninger og har robotter der scanner konkurrenter, så du kan være sikker på, at har vores robot fundet et match på denne vare som der er 1 stk tilbage af, vil prisen hos os være billigere.

Vi vil opfordre dig på det kraftigste til at gøre det til fast rutine lige at tjekke omkring KUN 1 TILBAGE kategorien, hvis du alligevel jævnligt besøger vores shop - der kan altså ligge noget rigtig god "loot" som bare venter på dig :-)

Besøg vores KUN 1 TILBAGE kategori ved at klikke her

Guide til elkedler

Af Jesper / de3bedste.dk 3. sep. 2018

En guide til elkedler.
Hvad skal du gå efter at købe når du har brug for en ny elkedel.

Design.
sørg for at købe en elkedel du kan lide udseendet på, for i de fleste tilfælde bliver elkedlen en fast ting som står fremme i dit køkken og er ofte en maskine i køkkenet som bliver brugt hver dag. Find ud af om du er til det mere klassiske look eller noget mere moderne rent designmæssigt, og hvad der passer ind i dit køkken.

Brugervenlighed.
Find en elkedel som har en base der er nem at tage den op fra samt stille tilbage på plads, sørg for at uanset hvordan kedlen vender kan den klikke sig tilbage i holderen.
Find en elkedel der er god at hælde fra. Hvor utroligt det end lyder produceres der stadig mange elkedler, som er virkelig dårlige at hælde fra. Find en model, hvor du nemt kan hælde det varme vand i en normal kop uden at det plasker udover det hele, det lyder basalt, men vi ser nogle modeller, billige som dyre der ikke evner dette.

Funktioner.
Sørg for at købe en elkedel der har de funktioner du har brug for. En ting som kan nævnes er hvis du er Té drikker kan det være smart at købe en kedel som har en 85 graders varmefunktion sådan vandet ikke koger helt op før den slår fra. Sørg for at den elkedel du køber har et godt og ergonimsk greb så risikoen for tab minimeres.

TWK8613 handle

Lyd.
Dette er generelt et punkt ikke mange overvejer eller tænker over når de er på udkig, men er faktisk en af de årsager til de fleste henvendelser vi får, efter køb, på elkedler. Lydniveauet kan overraske mange da elkedler faktisk støjer ret meget. Her ser vi erfaringsmæssigt at kedler udført i stål har en tendens til at larme lidt mere end dem, som er udført i plastic - så her skal du tage stilling til om du vil vægte det smarte ståldesign fremfor et lidt lavere lydniveau fra Plastic. Dette betyder ikke at der ikke findes elkedler udført i stål som ikke larmer, men se det mere udfra en generel betragtning.

Vi hjælper dig altid gerne i dit valg af ny elkedel og har altid et spændende udvalg lagerført.

Nedenstående finder du links til nogle af vores yndlings-elkedler. Disse er udvalgt udfra value for money, brugervenlighed og funktionalitet. Klik på  titlen for at komme til produktets side i shoppen.

Royal Dome elkedel.

Bosch TWK8613 Testvinder elkedel.

I kategorien HUSHOLDNING

Temperatur i køleskab - Hvad er den rette køleskabstemperatur?

Af Jesper / De3bedste 30. aug. 2018

Et køleskab er uundværligt, men hvad skal temperaturen i køleskabet være, for at dine madvarer opbevares optimalt?

Anbefalinger til en korrekt køleskabstemperatur er +3-5 grader celsius. Generelt siger man 5 grader celsius, men da flere køleskabe er upræcise, kan du ende med at temperaturen derinde er for høj, hvis du indstiller termometeret til lige nøjagtig 5 grader. Husk dog på, at for hver grad temperaturen falder vil energiforbruge ligeledes stige med ca. 2-5% og det har konsekvenser for elregningen.

I kategorien HVIDEVARER

Montering opvaskemaskine - Læs her hvordan du gør

Af Jesper / De3bedste 9. dec. 2016

Har du fået ny opvaskemaskine, så læs med herunder til i vores guide til montering af opvaskemaskine.

Det er ikke særlig svært at installere en opvaskemaskine selv, så længe du har værktøjet i orden. Dog skal der i forvejen være lavet et tapsted med en afspæringsventil eller slangetilslutning af en autoriseret vvs-installatør.

I kategorien HVIDEVARER

Undgå røde knopper efter intimbarbering - læs med her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016

Har du oplevet små irriterende røde knopper i bikinilinjen? Så ved du, hvor træls de er. Især i sommerperioden, hvor du nok gerne vil flashe din ny bikini og ikke drage opmærksomheden mod et knoppet område downunder. 

Smoothie opskrift - hvordan laver man smoothie? Få ideer her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016

Hjemmelavede smoothies og juicer er en god og nem måde at få flere frugter og grøntsager ind i kosten på og så er det forholdsvis billigt og smager skønt. Men hvad er forskellen på juice og smoothies, og hvordan laver man de lækre drikke? Læs med herunder. 

I kategorien HUSHOLDNING

Protein efter træning? Hvor meget protein pr. dag? Få svar her

Af Jesper / De3bedste 24. nov. 2016

Du har sikkert hørt, at det er godt at få protein efter din træning, og måske har du stillet dig selv spørgsmålet ”hvor meget protein skal man have?” Få svar på det og meget mere herunder. 

I kategorien HUSHOLDNING
Denne webshop bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies. Læs mere her
x