Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Blog & Nyheder

RSS-feed

Myter og fakta om Non-stick belægning

Af jlweb @de3bedste.dk 23. nov. 2018

Skal du købe ny gryde eller pande, men er i tvivl om du bør købe med non-stick belægning? Vi gennemgår og udreder en række myter om begrebet i dette blog post.

Royal_Gryde_&_pandesæt

I kategorien HUSHOLDNING

Kortholder eller tegnedreng – Hvad er bedst?

Af jlweb @de3bedste.dk 16. nov. 2018

I dette blog post har vi taget debatten op omkring den gode gamle tegnedreng og kortholderne. Der findes flotte produkter på begge sider, men hvad bør man vælge? Hvilken af løsningerne er bedst? Eller nærmere, hvad fungerer for dig?

Kortholder_Secrid

I kategorien TØJ & SKO

Hvad er forskellen mellem en Peugeot salt og peberkværn?

Af jlweb @de3bedste.dk 9. nov. 2018

De ser umiddelbart ens ud, men der er faktisk forskel på dem og det er derfor vigtig at man ikke forveksler dem. Lær forskellen på kværnene og få tips til at få længst mulig levetid ud af dem.

Peugeot_Paris_Saltkværn_og_Peberkværn

I kategorien HUSHOLDNING

Få den bedste tandbørstning med 6 simple råd

Af jlweb @de3bedste.dk 2. nov. 2018

Der er stor sandsynlighed for at du er rimelig selvsikker i børstningen af dine tænder eftersom du har gjort det to gange om dagen det meste af dit liv. Der er dog et par simple råd som kan hjælpe dig til mere behagelige besøg hos tandlægen og holde tanken om et gebis væk.

Elektrisk_tandbørste_Oral_B

I kategorien HUSHOLDNING

5 kaffekværn tips du bør vide

Af jlweb @de3bedste.dk 26. okt. 2018

Er du kaffenyder ligesom en stor del af resten af Danmark så ved du hvor vigtigt det er at få sin morgenkaffe og måske er du heller ikke ligeglad med hvordan den smager? Hvis ikke du allerede har en kaffekværn, så er det tid. Kværning af din kaffe er et vigtig skridt på vejen til den perfekte kop kaffe. Her er nogle essentielle tips du har brug for at vide.

Wilfa_Kaffekværn

I kategorien HUSHOLDNING

Pillivuyt i 200 år – Det kan man sagtens forstå

Af jlweb @de3bedste.dk 18. okt. 2018

Der er nok ikke mange som er klar over det, men dette år (2018) har Pillivuyt eksisteret i 200 år og når man ser på deres produkter, så er det nemt at forstå. Det franske mærke har gjort sig kendt for sin kvalitet og udmærket sig indenfor holdbarhed der kan arves fra generation til generation. 

Pillivuyt_Sovsekande

I kategorien HUSHOLDNING

Hvorfor Sous vide?

Af jlweb @de3bedste.dk 12. okt. 2018

Har du overvejet at købe en maskine til sous vide, men er du ikke overbevist endnu, så læs med her!

At lave mad med Sous Vide er nemmere end det flotte navn antyder. Du putter simpelthen bare ingredienser ned i en forseglet pose og placerer dem i et vandbad, kombi-ovn eller en anden maskine der kan holde en temperatur indenfor en grad eller to. Når maden når den ønskede temperatur eller tid, så tager du den ud og svitser den på panden eller lignende. Derefter serverer du den frisk og lækker. Super nemt.

Royal_Sousvide_cirkulator

I kategorien HUSHOLDNING

Vedligehold din printer og undgå bøvl med 5 gode råd

Af jlweb @de3bedste.dk 5. okt. 2018

Stor eller lille printer? Når du har investeret i ny printer er du selvfølgelig interesseret i at vedligeholde den uden den giver det store bøvl. Vi har derfor samlet en række gode råd til at komme på forkant med din printers problemer.

 Printere_HP_OfficePro9330_og_Deskjet1110

I kategorien TV & IT

Hvordan vil du have dine æg? - Blødkogte, smilende eller hårdkogte æg

Af jlweb @de3bedste.dk 1. okt. 2018

De pryder godt på bordet til morgenmad eller frokost i deres respektive æggebæger eller på rugbrødet og de smager også godt dertil endda.

Om det er til frokosten eller morgenmaden så er et æg super lækkert. Det største problem er som real når man sætter tænderne i hvad man troede var et hårdkogt æg og blommen pludselig fosser ud. Det er derfor vigtigt at vide hvordan man laver de ønskede æg til æggebægerne på bordet.

Royal_Copenhagen_Æggebægere

I kategorien HUSHOLDNING

Lu’Li Appassimento 2016 - Uden overdrivelse en af de mest kendte vine i DK

Af Jesper / de3bedste 28. sep. 2018

LU'LI Appassimento 2016

Lu’Li er helt uden overdrivelse en af de mest populære rødvine i Danmark. Og det er faktisk meget logisk! Italiensk rødvin er nemlig danskernes foretrukne vintype, og Lu’Li er kåret til ”Italiens bedste vin” af vinguruen Luca Maroni.

I kategorien HUSHOLDNING