Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Abonnementsbetingelser for de3plus (de3bedste.dk)

OM MEDLEMSKAB AF de3plus

De3plus er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer indenfor alle de varekategorier som er repræsenteret på de3bedste.dk
Dit medlemskab hos de3plus er et løbende abonnement. Alle betalinger hos de3plus foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard)
Alle betalingsgebyrer afholdes af JTP Group ApS (de3bedste.dk) og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab.
Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind i højre øverste hjørne på de3bedste.dk

Kun privatpersoner der er fyldt 18 år, kan blive medlem.

Alle ydelser og produkter købes af JTP Group ApS, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø (CVR nr: 35821643)
Betalinger gennemføres af Altapay med NETS og Valitor som kortindløser, samt gennem Mobilepay.

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på de3bedste.dk, accepterer du at de3bedste.dk (JTP Group ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Månedsabonnement koster 49 DKK pr. Måned.

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på de3bedste.dk på din kundekonto.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit abonnement, når det passer dig, og abonnementet vil herefter ophøre ved udgangen af den periode, der er betalt for.
Det er ikke muligt at opsige medlemskabet indenfor de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 24 timer kan du opsige dit abonnement, når det passer dig.

Bemærk at har du en igangværende ordre, kan medlemskabet ikke opsiges før denne er afsendt. Dette vil typisk ske indenfor 1-2 dage. Prøv venligst igen når din ordre er afsendt fra vores lager.

For at opsige dit medlemskab skal du sende en e-mail til salg@de3bedste.dk med emnefeltet: Opsigelse.
Du er også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf 82304099.

ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

Din indmeldelse på de3bedste.dk er bindende fra det øjeblik, du bestiller din første ordre, og derved tager dit medlemskab i brug.
Ved at vælge medlemspris fremfor normalpris, accepterer du ligeledes oprettelsen af et medlemskab. Du er som medlem på de3bedste.dk forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab.

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemskab af de3bedste.dk bliver automatisk fornyet, således at du altid har adgang.
Efter de første 30 dages medlemskab til 0 DKK overgår dit abonnement til et fast månedsabonnement til 49 DKK pr. måned.

Du kan altid tilbagekalde din tilladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto, Hvis du ikke har opsagt aftalen, vil vi istedet sende en faktura. Hvis du opdager en eller flere debiteringer, som du ikke har givet tilladelse til, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen. (Med mindre andet fremgår på din aftale med kortudbyder)

FORTRYDELSESRET

Til dit abonnement på de3bedste.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug, når du gennemfører en ordre til medlemspris på de3bedste.dk. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.

Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom.
Meddelelsen skal gives til os via mail eller telefon. I din mail skal du gøre tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING

Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvis vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.