Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Herreundertøj

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Tights & underbukser

Underbukser eller tights skal efter vores mening være i god kvalitet – men derfor skal prisen stadig være god. Vi har et stort udvalg af lækre underbukser: alt fra tights, trunks og boxers fra kendte brands så som Tiger of Sweden, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Ralph Lauren, Diesel, Hugo Boss, Hamptons og Guess. Alt sammen i den lækreste kvalitet. Du finder forskellige pakker med underbukser, tights, trunks og boxers. Du kan vælge at købe et par boxers ad gangen eller vælge en pakke mere flere.

Pakketilbud

Din beholdning af tights og underbukser skal bare være i orden. Der duer ikke at have underbukser og boxers, der er løse i elastikken, har huller i sig, har mistet farven, er blevet nussede eller på anden måde signalerer det usexede. Med vores pakketilbud af boxers kan du købe flere boxers, tights eller trunks ad gangen og dermed kan du hurtigt få opdateret din undertøjsskuffe. Underbukser er som regel ikke den mest spændende ting at købe ind og derfor skal det helst også bare kunne klares på kort tid. Om de nye trunks eller boxers er til dig selv, din far, din kæreste eller din mand, så har vi altid nogle gode tilbud på tights fra de rigtige brands. Når du vælge en pakke med to eller tre par boxes eller trunks i, så får du en billigere stykpris – også på de dyre brands.

Trunks, boxers og tights der sidder

Med et par tights fra de førnævnte brands er du sikker på, at du får noget, der bare sidder som det skal. Det kan ikke svare sig at investere i alt for billigt undertøj, da det hurtigt vil blive løs efter vask og have en dårlig pasform. Med et par boxers, trunks eller tights fra enten Tommy Hilfiger, Diesel, Tiger of Sweden, Emporio Armani og Hugo Boss eller et par Ralph Lauren eller Calvin Klein underbukser, så får du kvalitet for pengene. Shop dine nye tights her.

God kvalitet

Leder du efter herreundertøj i god kvalitet - i så fald velkommen til det helt rigtige sted. De3bedste sørger for altid at have et udvalg af lækre underbukser, så som trunks og boxers til herrer på lager klar til hurtig levering. Som med alle andre produkter er der forskel på kvaliteten af undertøj og underbukser. Vi sørger for kun at tilbyde produkter vi ved der lever op til vores kvalitetskrav - og som vi ved du vil blive glad for at have i dit klædeskab. Hos os gør vi alt hvad vi kan for at holde kunden i fokus og du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en email, hvis du skulle have brug for hjælp eller har spørgsmål i forhold til dit valg af produkter. Som tak, hvis du vælger at handle trunks og boxers hos os - sørger vi for at uanset hvor du bor i Danmark leverer vi dit undertøj gratis på ordrer over 499,- nemt og simpelt.