Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Tasker til kvinder

Sorter faldende

1-20 of 29

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Sorter faldende

1-20 of 29

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Tasker

Der er ikke noget som en lækker taske især hvis man er kvinde, der har en masse småting, makeup, pung, telefon, vandflaske osv. der skal med på farten. Tasker findes i et hav af forskellige farver, former, modeller og prisklasser. Her på de3bedst har vi udvalgte nogle lækre modeller til en billig pris fra nogle af de kendte designere så som Calvin Klein og DKNY. Det er moderigtige tasker fra brands, der har fingeren på pulsen.

DKNY tasker

Kig dig omkring i vores store udvalg af DKNY tasker, håndtasker og skuldertasker. Vi har noget for ethvert behov, hvad enten du har brug for en lille smart taske til byturen eller kun har brug for at have din pung og din mobil med. Er du typen, der helst skal have forskellige praktiske ting, med der fylder lidt mere, så er en lidt større håndtaske eller en skuldertaske en oplagt mulighed. Her på shoppen finder du både klassiske sorte håndtasker og skuldertasker, som de lidt mere vovede modeller med lidt spræl på farverne.

Håndtasker og skuldertasker

Vi har forskellige modeller af både håndtasker og skuldertasker, så der er noget til ethvert behov. Nogle ønsker en lille og fiks håndtaske til de mest nødvendige sager, mens andre ønsker en mere rummelig skuldertaske eller shopper, der passer til en god shoppingtur med veninder eller når du skal frem og tilbage fra arbejde. Find din nye skuldertaske eller håndtaske her på shoppen og vi sender den inden for 1-3 hverdage. Det er nemt at bestille og vi er en e handelsgodkendt webshop, så du kan trygt og sikkert handle håndtasker, skuldertasker og mange andre lækre produkter på vores shop. Har du nogle spørgsmål sidder vi også klar til at hjælpe dig.

Calvin Klein tasker

Vi tilbyder også et godt udvalg af forskellige Calvin Klein tasker. Dette brand formår altid at lave produkter der rammer modebilledet, men som stadig kan bruges år efter år. Fra dette brand finder du forskellige smarte håndtasker og skuldertasker alt efter sæson.

Udsalg tasker

Du kan ofte være heldig at finde udsalg på tasker her på shoppen. Så er det bare med at slå til. Vi sætter en ære i at have meget favorable priser som standard og når produkterne så som de forskellige skuldertasker, og håndtasker kommer på udsalg, så er prisen helt i bund. Det betyder, at du kan gøre en ekstra god handel.