Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Punge & Kortholdere

Sorter faldende

16 vare(r)

1

Sorter faldende

16 vare(r)

1

Kortholder og punge

Der skal være styr på dine kontanter; mønter og sedler, samt dine forskellige klubkort, betalingskort og kreditkort. Her på shoppen finder du et godt udvalg af forskellige punge, herrepunge og kortholdere i forskellige prisklasser og materialer, der gør netop det. Vi har kortholder i læder, stål og aluminium med eller uden mønster, så der er noget for enhver smag. Saml dine kontanter, forskellige kort og bonner i en smart kortholder eller pung, så du har styr på dine sager.

Kreditkortholder

Hvis du ikke er til at slæbe rundt på en stor tung og klodset pung eller tegnebog, så kan en lille og smart kreditkortholder være løsningen for dig. En kreditkortholder er lille og flad, så den fylder ikke alverden og kan sagtens være i baglommen, brystlommen eller hvor end du ellers normalt har din tegnebog eller pung liggende. En kreditkortholder er til dig, der ikke slæber rundt på kontanter i form af mønter og sedler, men som bare har brug for de vigtigste kort ved hånden. Selv om de fleste kreditkortholdere er små og fikse, så kan du ofte rummer mange kort, så du kan have alle dine betalingskort og klubkort samlet ét sted. Vi har kreditkortholdere i forskellige farver, så som de klassiske sølv og sort samt mere farvestrålende varianter, hvis du gerne vil have lidt fest og farver. Nogle af vores kreditkortholdere har endda plads til en smartphone.

Punge

Hvis du har brug for mere plads end en lille kortholder eller kreditkortholder kan tilbyde, så finder du her på shoppen også forskellige punge og herrepunge i god kvalitet. Vi har de klassiske herrepunge, der er sammenfoldelige og som nemt kan være i en baglomme. En pung giver dig flere muligheder en lille kortholder / kreditkortholder, da punge kan holde styr på dine mønter og andre småting også.

Herrepung eller tegnebog

Her på siden kan du finder din nye herrepung eller tegnebog. Oplagte gaveidéer til far, farfar eller morfar til en fødselsdag eller jul. Er din tegnebog ved at være slidt? Så har vi forskellige modeller. Vi har en klassisk sort tegnebog i skind, som de fleste kan lide. En tegnebog er egentlig et lidt ældre udtryk for en herrepung. Tegnebog betyder en lille sammenfoldelig mappe (der passer ned i en lomme), hvor der er forskellige rum til pengesedler, mønter, kørekort, kreditkort, klubkort, billetter, kvitteringer, vognmønter osv. Find din nye herrepung her på shoppen. Vi har herrepunge i lækker kvalitet og altid til en favorabel pris.

Køb kortholder, punge og tegnebog online her

Køb din nye kreditkortholder / kortholder her på shoppen, når du vil have styr på dine forskellige kort. Vi tilbyder dig også forskellige former for punge; måske en herrepung eller en helt klassisk tegnebog med plads til både mønster, sedler og kort m.v. Køb herrepunge og andre punge med få klik på shoppen her. Vi er e handelsmærket, som er din garanti for en sikker handel. Derudover lægger vi stor vægt på en god kundeservice og leverer indenfor 1-3 hverdage. Når du bestiller kortholdere, herrepunge, punge, en tegnbog og andet hvor din ordre har en værdi over 499,-, så sender vi desuden med gratis fragt til alle adresser i Danmark.