Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

ASUS RT-AC87U trådløs router Dual-band (2,4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Sort

-28%

Pris: 1.896 kr.

Special Price 1.363 kr.

Optjen 45 Bonuspoint på denne vare

Levering: 2-4 hverdage

Om produktet

Detaljer

ASUS RT-AC87U. WiFI bånd: Dual-band (2,4 GHz / 5 GHz), Wi-Fi-standard: Wi-Fi 5 (802.11ac), WLAN dataoverførselshastighed (maks): 2330 Mbit/s. Ethernet LAN interface type: Gigabit Ethernet, Netværksstandard: IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, Ethernet LAN datahastigheder: 10,100,1000 Mbit/s. Sikkerhedsalgoritmer: 128-bit WEP,64-bit WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK,WPS. Administrationsprotokoller: UPnP, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, DHCP, NTP Client, DDNS, Port Triger, Universal Repeater, System.... Farve på produkt: Sort, LED indikatorer: LAN, Strøm, WAN, WLAN, WPS

- Ultrahurtig 802.11ac Wi-Fi-router med en kombineret dual band-datahastighed på 2334 Mbps, som giver jævn videoafspilning på op til 4K/UHD, ultrahurtig deling af store filer og online gaming med lav latenstid.
- Verdens første 4 x 4 MU-MIMO-antennedesign med AiRadar universel retningsoptimering for uforlignelig performance over flere produkter og trådløs signaldækning på op til 465 m² (cirka 5.000 kvadratfod)
- Indbyggede USB 2.0- og USB 3.0-porte for op til 10 gange hurtigere dataoverførselshastigheder til lagerenheder2, printerdeling og support af 3G/4G dongle.
- ASUSWRT grafisk brugerflade for nem og cd-fri opsætning på 30 sekunder og netværksstyring uden besvær.
- AiProtection med Trend Micro og tre gange så høj total netværkssikkerhed samt robust forældrekontrol og beskyttelse af privatlivets fred.
- Med ASUS AiCloud 2.0 kan du få adgang til, synkronisere og streame dine filer hvor som helst, på ethvert produkt, der er forbundet til internettet

Hurtigste hastighed. Største dækning. Nem opsætning.
Gå ind i en ny æra af trådløs performance med usandsynligt hurtige hastigheder, den største dækning nogensinde og mere kontrol og sikkerhed, end du kunne drømme om. RT-AC87U giver dig verdens hurtigste hastigheder på op til 1734 Mbps på 5G Hz – endnu hurtigere end tri-band 3 x 3-routere – plus de sideløbende 600 Mbps-hastigheder på 2,4 GHz for en utrolig samlet båndbredde på 2334 Mbps! Det betyder, at RT-AC87U giver dig lag-fri online gaming, silkeblød 4K/UHD-videoafspilning og uden problemer klarer selv de opgaver, der kræver mest båndbredde.

Med en separat, højtydende antenne til hver af de fire spatiale datastrømme giver denne ekstrastærke router dig ægte 4 x 4 multibruger-MIMO-trådløs performance(MU-MIMO), der får konkurrenterne til at forsvinde som dug for solen – og den giver alle dine trådløse produkter top-performance, selv de, der anvender ældre Wi-Fi-standarder. Som med alle ASUS' netværksprodukter får du den bedste support med den størst mulige kompatibilitet med andre produkter, samt gratis firmwareopdateringer i år fremover – så din RT-AC87U holder sig på toppen.

UFORLIGNELIG HARDWARE
RT-AC87U er designet til at levere ren performance – ud over den primære 1 GHz dual core-processor, har RT-AC87U også en separat dual core-processor, som er fuldt dedikeret til opgaver relateret til 5 GHz 4 x 4 Wi-Fi. Det betyder, at RT-AC87U i sammenligning med routere med en enkel 1,2 GHz dual core-processor har overførselshastigheder for Wi-Fi-til-USB, der er op til dobbelt så hurtige og giver en forbedring på op til 50 % af den samlede gennemstrømning på et svært belastet netværk med flere klienter!

RT-AC87U er ikke bare hurtig, men ser også fantastisk ud. RT-AC87U er inspireret af den gamercentrerede ASUS Republic of Gamers G-serie af bærbare og er designet med kurver som en Stealth Fighter, der udstråler power og elegance. Den er også kompatibel med VESA-montering, så du rent bogstavligt kan tage RT-AC87U til nye højder ved at sætte den op på væggen!

NYSKABENDE TRÅDLØS PERFORMANCE
Oplev trådløs performance på et helt nyt niveau med 2334 Mbps båndbredde, som kombinerer 802.11ac- og 802.11n. Med de førende hastigheder i branchen på op til 600 Mbps på 2,4 GHz-båndet – takket være Broadcom® TurboQAM™-teknologi – og op til 1734 Mbps sideløbende på 5 GHz-båndet, som er endnu hurtigere end de nyeste tri-band 3 x 3-routere, giver RT-AC87U konkurrenterne baghjul.

På forkant med teknologien
RT-AC87U er ikke blot førende på markedet, men dominerer det simpelthen, med den bedste performance i den aktuelle generation til alle dine bærbare, smartphones og andre trådløse produkter.

SIGNALDÆKNING SOM ALDRIG FØR
RT-AC87U har et design med fire datastrømme og fire antenner (4 x 4) og giver dig op til 465 m2 (cirka 5.000 kvardratfod2) trådløs dækning. Det er 33 % mere end den seneste generation af tri band-routere, så den er det ideelle valg til store huse og bygninger med flere etager. Takket være AiRadar retningsoptimering og den unikke multibruger-MIMO-teknologi (MU-MIMO), stiger datagennemstrømningen yderligere6, hver gang du tilslutter et produkt.

MERE LIV TIL DIT LAN
For at give dig den hurtigste kablede netværksperformance, kommer RT-AC87U med en dedikeret Gigabit WAN-port, fem 1000 Mbps Gigabit Ethernet LAN-porte (hvoraf én kan bruges som en ekstra WAN-port), og hardware-accelereret NAT. I modsætning til traditionelt, softwarebaseret NAT, som anvendes i de fleste andre routere, fjerner RT-AC87Us hardware-NAT flaskehalsen mellem det kablede LAN og internettet, så du får mest muligt ud af de moderne og superhurtigere bredbåndsforbindelser.

TESTET KOMPATIBILITET
RT-AC87U er, som alle ASUS' netværksprodukter, blevet underlagt hårde kompatibilitetstest i udviklingsprocessen. RT-AC87U fungerer uden problemer sammen med en lang række adaptere, medieafspillere og andre trådløse produkter for at sikre den bedste performance – den understøtter endda den nyeste generation af spilkonsollerne Xbox® One og PlayStation® 4.

Kraftfuld online multitasking
Med dens massive data-pipeline på op til 300.000 datasessioner har RT-AC87U cirka 20 gange så høj en netværkskapacitet som konventionelle routere for at give dig en exceptionelt jævn performance.

Support af Time Machine®
Understøtter Time Machine®-backups med Apple-produkter.

WPS
Giver dig mulighed for øjeblikkelig tilslutning af produkter med ét tryk på WPS-knappen.

VPN-support
Konfigurér en VPN-server, eller lav de produkter, du har forbundet til netværket, om til VPN-aktiverede klienter – med support af PPTP og Open VPN-protokol support – uden at betale for VPN-tjenester eller brug for en dedikeret VPN-server.

DEN KRAFTFULDE OG BRUGERVENLIGE BRUGERFLADE
ASUSWRT
RT-AC87U kommer med den forbedrede ASUSWRT grafiske brugerflade, som giver dig nem adgang til den blot 30 sekunder lange, webbaserede installationsproces i kun 3 trin. Det er også her, du kan konfigurere AiCloud 2.0 og alle RT-AC87Us avancerede indstillinger. ASUSWRT er webbaseret, så den har ikke brug for en separat app, og den begrænser heller ikke, hvad du kan ændre fra dine mobile produkter – du får fuld adgang til det hele, fra ethvert produkt, der kan åbne en browser.

AIPROTECTION MED TREND MICRO™ FOR AVANCERET SIKKERHED
AiProtection, som omfatter den nyeste, tredelte sikkerhed fra Trend Micro™, gør RT-AC87U til en af de mest sikre hjemmeroutere, du kan købe. Ud over at tilbyde de mest avancerede former for forældrekontrol på enhver almindelig router, blokerer teknologien skadelige adresser og indtrængen på din pc eller dit produkt og advarer dig, hvis et inficeret produkt tilsluttes. Potentielle svagheder, så som styrken af adgangskoder og sårbarhed i styresystemet, overvåges også konstant. Desuden beskytter AiProtection også WiFi-produkter uden installerbare sikkerhedsprogrammer, så som smart-tv'er, spilkonsoller og smart-produkter til hjemmet, så du kan føle dig helt tryg.

Sikkerhedsscanning af router
Scanner din router for sårbarhed i sikkerheden og anbefaler muligheder for at forbedre beskyttelsen.

OPRET DIN EGEN PERSONLIGE SKY
ASUS AiCloud holder dig i nærheden af dine data, hvor som helst og når som helst du har en internetforbindelse. Den forbinder dit hjemmenetværk med din online hukommelsesservice, så du får adgang til dine filer gennem den mobile AiCloud-app på dine iOS- eller Android-smartphones eller gennem et personligt URL i en webbrowser. Du kan dele billeder med tjenester som Facebook, Flickr eller Dropbox lynhurtigt,direkte fra AiClouds brugerflade. Og bedre endnu, AiCloud kan forbindes til enhver kompatibel router for at gøre din personlige cloud endnu større.

BOOST FORBINDELSESHASTIGHEDERNE, OG MAKSIMÉR DIN HARDWARE
Tuxera-løsninger giver forbedret performance med en betydeligt reduceret CPU, så du kan køre flere applikationer på samme tid. Med en særlig optimering til netværkshukommelser kan du hurtigt få adgang til dine data og overføre dem.
Specifikationer
Produktet har ingen specifikationer.
Produktdata

Datablad

Producent ASUSTeK COMPUTER
Name ASUS RT-AC87U trådløs router Dual-band (2,4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Sort

Yderligere data om produktet

Indikationer LAN, Strøm, WAN, WLAN, WPS
Indbygget on/off-knap (tænd/sluk) Y
Farve på produkt Sort
Wi-Fi-standarder 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Ethernet WAN Ja
WLAN understøttede dataoverførselshastigheder 1,2,5.5,6,9,11,12,18,24,36,48,54,450,600,2330 Mbit/s
WiFI bånd Dual-band (2,4 GHz / 5 GHz)
WLAN dataoverførselshastighed (maks) 2330 Mbit/s
Wi-Fi-standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Ethernet LAN Y
AC indgangsspænding 110 - 240 V
Kabelteknologi 10/100/1000Base-T(X)
Strøm over Ethernet (PoE) Support Y
Ethernet LAN datahastigheder 10,100,1000 Mbit/s
Ethernet LAN interface type Gigabit Ethernet
AC frekvens 50 - 60 Hz
Strømkilde type Strøm
Ethernet LAN (RJ-45) porte, antal 4
USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 1
USB 2.0 porte, antal 1
DC-jack-stik, indgående Y
USB-port Y
AC adapter inkluderet Y
Kabler inkluderet LAN (RJ-45)
Lynhåndbog Y
Frekvensbånd 2.4 & 5
Støttet WAN type Automatic IP, Static IP, PPPoE(MPPE), PPTP, L2TP
Spænding 2.37 A
USB version 2.0/3.0 (3.1 Gen 1)
USB porte, antal 2
Frekvensområde 2,4 - 5 GHz
Netværksstandard IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Administration protokoller UPnP, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, DHCP, NTP Client, DDNS, Port Triger, Universal Repeater, System Event Log
DHCP server Y
DHCP klient Y
Antenner, antal 4
Aftagelig antenne Y
Antenne type Ekstern
Knap til nulstilling Y
Servicekvalitet support (QoS) Y
URL filtrering Y
DoS angrebsforebyggelse Y
VPN support IPSec Pass-Through
PPTP Pass-Through
L2TP Pass-Through
PPTP server
OpenVPN server
PPTP client
L2TP client
OpenVPN client
Firewall Y
MAC adresse filtrering Y
Understøttet sikkerhedsalegoritme 128-bit WEP,64-bit WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK,WPS
Filtrering Y
Stateful Packet Inspection (SPI) Y
Linux operating systems supported Ubuntu 10.04,Ubuntu 10.10,Ubuntu 11.04,Ubuntu 11.10,Ubuntu 12.04,Ubuntu 12.10,Ubuntu 13.04,Ubuntu 13.10,Ubuntu 14.04,Ubuntu 8.04,Ubuntu 8.10,Ubuntu 9.04,Ubuntu 9.10
Medfølgende software .Download master
- support BT, NZB, HTTP, ED2K
- support encryption, DHT, PEX and magnet link
- upload and download bandwidth control
- download scheduling
.Media server:
- Image: JPEG
- Audio: mp3, wma, wav, pcm, mp4, l
Mac operating systems supported Mac OS X 10.1 Puma,Mac OS X 10.2 Jaguar,Mac OS X 10.3 Panther,Mac OS X 10.4 Tiger,Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks
Windows operating systems supported Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterpr
Vægt 747 g

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Flere produkter fra ASUSTeK COMPUTER