Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Apple iPad Pro tablet A10X 64 GB Grå

-17%

Pris: 5.779 kr.

Special Price 4.772 kr.

Optjen 147 Bonuspoint på denne vare

Levering: 2-4 hverdage

Om produktet

Detaljer

Apple iPad iPad Pro. Skærmdiagonal: 26,7 cm (10.5"), Skærmopløsning: 2224 x 1668 pixel. Intern lagringskapacitet: 64 GB. Processor familie: Apple, Processortype: A10X. Bagkamera opløsning (numerisk): 12 MP, Bagkamera, Front kamera opløsning (numerisk): 7 MP, Front kamera. Wi-Fi-standard: Wi-Fi 5 (802.11ac). Vægt: 469 g. Operativsystem installeret: iOS 10. Farve på produkt: Grå

iPad Pro
Alt er bedre på iPad Pro.
Også dig.

Den nye iPad Pro kan klare det hele – og lidt til. Den har mere power end de fleste bærbare computere og er alligevel dejlig nem at bruge. Den redesignede Retina-skærm er lige så imponerende at se på, som den er at bruge. Og med iOS, verdens mest avancerede mobile styresystem, går det hele op i en højere enhed.

Retina-skærm
Den mest avancerede skærm på hele kloden.

iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse. Og den redesignede Retina-skærm på iPad Pro sætter en helt ny standard. Ikke alene har den højere lysstyrke og mindre genskin – den har også langt hurtigere reaktionstid end nogen forgænger. Uanset om du scroller løs i Safari eller spiller tunge 3D-spil, går alt så utroligt jævnt og hurtigt, at du helt sikkert bliver revet med.

En ny skærm på 10,5 tommer.
Den nye 10,5" iPad Pro har en skærm, der er næsten 20 % større end 9,7" modellen, så du får endnu mere plads at arbejde – og lege – på. Der er også blevet plads til et full-size-tastatur på skærmen. Og alligevel er den bærbar som aldrig før.

Opdateringsfrekvens på 120 Hz. Ses og føles helt anderledes.
Den nye Retina-skærm på iPad Pro understøtter nu en opdaterings­frekvens på 120 Hz. Det betyder, at film og videoer ser fantastisk flotte ud, og at spil glider problemfrit. Sjovt som hastighed pludselig bliver til en smuk ting. Og uanset hvordan du bruger Retina-skærmen – med dine fingre eller Apple Pencil – vil alt føles hurtigere og mere responsivt.

Ny multitasking. Så du kan nå multimeget.
Snart bliver det nemmere end nogensinde at nå mere end nogensinde. I iOS 11 får du en helt ny Dock, som gør det nemt at åbne apps og filer, du har brugt for nylig. Og når du bruger Slide Over eller Split View, vil begge apps være aktive, så du kan arbejde i dem begge to samtidig. Du kan altså redigere et billede i Fotos, samtidig med at du laver et website. Eller bruge Safari til at planlægge din næste ferie, mens du bekræfter datoerne i Kalender. iPad Pro og iOS 11 arbejder perfekt sammen, så du kan lave alt det, du vil – på samme tid.

Ydeevne
Stærkere end de fleste computere.

A10X Fusion-chippen med 64-bit-arkitektur og seks kerner giver dig masser af power mellem hænderne. Så meget at du kan redigere 4K-video på farten. Rendere en detaljeret 3D-model. Eller oprette og markere i komplekse dokumenter og præsentationer. Helt nemt – og på en enhed, der stadig har batteritid til en hel dag.

Forbedret Apple Pencil
Yderst spidskompetent.

iPad Pro-skærmens opdateringsfrekvens er blevet forbedret, så Apple Pencil gengiver dine strøg endnu mere præcist og naturligt. Apple Pencil er det eneste digitale skriveredskab, der giver dig mulighed for at skrive, lave markeringer og tegne med så præcist et pixel-niveau.

Apple Pencil er endnu bedre med iOS 11.

Øjeblikkelige noter
Skriv, når inspirationen rammer dig. Med det samme du sætter spidsen af Apple Pencil på din iPads låseskærm, åbnes der en tom note.

Øjeblikkelig markering
Underskriv dokumenter, lav markeringer i PDF'er, eller tegn på et screenshot helt uden besvær.

Integreret tegning
Du kan nemt skitsere, tegne eller skrive ved siden af tekstblokke i Noter og Mail.

Scan, og underskriv
Den nye dokumentscanner i Noter kan automatisk registrere og scanne et dokument, så du nemt kan underskrive, gemme og dele.

iOS 11
Et kæmpe spring for iPad.

iOS 11 får alt på din iPad til at virke mere levende end nogensinde før. De nye funktioner og muligheder gør, at du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere, så du får en endnu mere personlig iPad-oplevelse med masser af power. Brug den til lige præcis det, du vil. For det kan du nu.

Dock
Den helt nye Dock gør det nemmere at finde dine foretrukne og senest brugte apps og filer. Den er særligt nyttig, når du bruger multitasking-funktioner eller navigerer i apps.

Arkiver
Den nye app Arkiver samler alle dine filer. Ikke bare dem på din iPad, men også dem i apps, i iCloud og på tværs af andre tjenester som f.eks. Dropbox og Box.

Træk og anbring
Træk og anbring giver dig en ny måde at flytte rundt på det hele. Du kan let og elegant kopiere og flytte tekst, billeder og filer fra én app til en anden, uanset hvor du er på din iPad.

Appskifter
Appskifter har fået nyt design, så du nu kan skifte imellem apps med et hurtigt swipe. Den kan endda huske de kombinationer af apps, du tidligere har multitasket med.

Multitasking
Multitasking-funktionerne er blevet redesignet. Og når du bruger Slide Over og Split View, er begge apps nu aktive samtidigt.

Apple Pencil
Apple Pencil er endnu bedre med iOS 11. Du kan nemt skitsere, tegne eller skrive ved siden af tekstblokke i Noter. Og tilmed skrive en note med det samme bare ved at trykke Apple Pencil ned på din iPads låseskærm.

iPads power. Gange 1,3 million.
iPad er en helt særlig måde at arbejde, spille og lære på. Og med over en million apps, der er designet specielt til den store Multi-Touch-skærm, og den stærke chip, så kan du gøre alle de ting, du bedst kan lide, på helt nye og smarte måder.

Knap 500 gram.
Tons af muligheder.

Den er spækket med fantastisk ydeevne, en avanceret skærm, to kameraer, ultrahurtig trådløs teknologi og batteritid til en hel dag1 – og alligevel er iPad Pro så slank og kompakt, at du kan tage den med overalt og gøre stort set, lige hvad du vil.

Trådløs teknologi
Gå på nettet, stream video, og del dokumenter hurtigere fra stort set hvor som helst med 802.11ac Wi‑Fi og 4G LTE Advanced. Og få forbindelse via mobildatanetværk i over 180 lande og områder med indbygget Apple SIM.

Kameraer
iPad Pro har de samme fantastiske kameraer som iPhone 7. Med avanceret optisk billedstabilisering og en blændeåbning på ƒ/1,8 får du endnu bedre billeder og videoer – selv ved dårlig belysning. Og et bredere farveområde får alle dine selfies til at ligne kunstværker.

Touch ID
Touch ID bruger en avanceret fingeraftrykssensor, så du kan låse din iPad op på et splitsekund og beskytte dine private data i apps.

Smart Keyboard
Smart Keyboard2 fås til både 10,5" og 12,9" iPad Pro. Bare fold det ud, når du skal bruge det, og fold det sammen igen, når du er færdig – så fungerer det som et let og holdbart cover. Det er lige så nemt at bruge, som det er at tage med dig.

Start noget her.
Gør det færdigt dér.

Begynd på en mail på din iPhone, og gør den færdig på din iPad Pro. Eller kopiér billeder, video eller tekst fra din iPhone, og sæt det ind på din iPad. Du kan også bruge AirDrop til at dele filer mellem enheder – hurtigt og trådløst. iPhone og iPad Pro er designet til at arbejde perfekt sammen med hinanden – og også til at spille fuldstændigt med din Mac og dit Apple Watch.

*iOS 11-funktioner vist. iOS 11 kan downloades gratis til efteråret.
Specifikationer
Produktet har ingen specifikationer.
Produktdata

Datablad

Producent Apple
Name Apple iPad Pro tablet A10X 64 GB Grå

Yderligere data om produktet

Formfaktor Skifer
Enhedstype Tablet i fuld størrelse
Fingeraftrykslæser Ja
Color navn Space Grey
Farve på produkt Grå
Processor familie Apple
Processortype A10X
Processor cores 6
Hjælpeprocessor Ja
Hjælpeprocessor model M10
Intern lagringskapacitet 64 GB
Indbygget kortlæser Nej
Kompatible memory cards Ikke understøttet
Lagermedie Blitz
Operativsystem installeret iOS 10
Medfølgende software FaceTime
Safari
iTunes Store
App Store
iBooks
Photo Booth
iCloud Drive
Platform iOS
Virtual assistant Apple Siri
Skærmdiagonal 26,7 cm (10.5")
Skærmopløsning 2224 x 1668 pixel
LED baggrundslys Y
Touch teknologi Multi-touch
Pixel densitet 264 ppi
Skærm, lysstyrke 600 cd/m²
Berøringsfølsom skærm Ja
Bagkamera Y
Bagkamera opløsning (numerisk) 12 MP
Digital zoom 5x
Autofokus Ja
Indbygget flash Ja
Videooptagelse Ja
Funktioner for videooptagelse 720p,1080p,2160p
Maksimal videoopløsning 3840 x 2160 pixel
Video capture hastighed 240 fps
Video-stabilisering Ja
Front kamera Ja
Front kamera opløsning (numerisk) 7 MP
Geotagging Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Flash-type LED
Bagkamera blændernummer 1,8
Optisk zoom 2x
Billedstabilasator Ja
Billede-stabilisator type Optisk
Frontkamera blændenummer 2,2
Video stabilizer type Optisk
Screen flash Ja
Indbyggede højttaler(e) Ja
Mikrofon Ja
Antal indbyggede højttalere 4
3G Nej
Bluetooth Y
Wi-Fi-standarder 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth udgave 4.2
AirPlay Ja
Wi-Fi-standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
4G Nej
Udgang hovedtelefoner Ja
Docking tilslutningstype Apple Smart Connector
Lysforbindelse Ja
Hovedtelefoner, forbindelse 3,5 mm
Kombinationsport, hovedtelefon/mikrofon Ja
Video-opkald Ja
Stemmeopkald Ja
Instant messaging (IM) Ja
Video-beskeder Ja
E-mail Ja
Beskyttelse af adgangskode Ja
Hjælpende GPS (A-GPS) Nej
Accelerationsmåler Ja
Ambient lyssensor Ja
Gyroskop Ja
Barometer Ja
Elektronisk kompas Ja
Orienterings-sensor Ja
Windows operating systems supported Ja
Mac operating systems supported Ja
Audio formats supported AAC,AAX,AAX+,AC3,AIFF,EAC3,HE-AAC,M4A,MP3,WAV
Understøttede billedformater GIF,JPG,TIF
Understøttede videoformater AVI,M4V,MOV,MP4
Video kompressionsformater H.264,M-JPEG,MPEG4
Understøttede dokumentformater DOC, DOCX, HTM, HTML, ICS, Nøgle, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, VCF, XLS, XLSX
Understøttede arkiv-formater Lynlås
GPS Ja
iBeacon Ja
Batteriteknologi Lithium Polymer (LiPo)
Batterikapacitet (watt-timer) 30,4 Wh
Batterilevetid (maks.) 10 t
Browsing tid (Wi-Fi) 10 t
Vægt 469 g
Kabler inkluderet USB
AC adapter inkluderet Ja
Tastatur inkluderet Nej
Operationel temperatur 0 - 35 °C
Lager-temperatur -20 - 45 °C
Relativ luftfugtighed 5 - 95%
Driftshøjde 0 - 3000 m
SIM korttype NanoSIM

Flere produkter fra Apple