Sikker e-handel - Rigtige fagmænd monterer - Ring 70 215 333
Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige...Nulstil valg

Ønskes display på maskinen?

  • Udvidet søgning

De 3 bedste Smalle opvaskemaskiner (45 cm)...

...og mere til

Galleri Liste
Smalle opvaskemaskiner finder du her på siden på de3bedste.dk. Altid gode priser på et stort udvalg af smalle opvaskemaskiner. Mulighed for at afhente produkter over hele landet, samt til fri levering i hele landet. Køb din smalle opvaskemaskine fra en af de velkendte producenter - AEG, Siemens, Bosch, Gram, Electrolux.
FAQ

Kan jeg afhente mine hvidevarer?Du kan altid vælge at afhente hvidevarer hos en af de mange lokale El-Salg forhandlere, som er vores samarbejdspartnere. Du bestiller varen her på siden og bliver så kontaktet af afhentningsstedet, når de har modtaget din vare. Dette gælder dog kun hvidevarer.

Hvor hurtigt kan I levere?Ved afhentning vil der normalt gå 1 - 3 hverdage fra varen er bestilt hos de3bedste til den kan afhentes hos den valgte butik. Butikken kontakter dig pr. telefon, når de har modtaget varen.

Ved levering med montering vil der normalt gå 3 - 4 hverdage fra varen er bestilt hos de3bedste til du vil blive kontaktet af vores montør for at lave en aftale med henblik på at lave en aftale for monteringen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?Du kan altid kontakte os via e-mail: salg@de3bedste.dk eller på tlf. 70 215 333 alle hverdage fra 9:00-16:00.

Prisovervågning?På alle produkter har du mulighed for at overvåge prisen og modtage en mail hver gang prisen ændrer sig! Du vælger overvåg pris, når du står på den enkelte produktside.

Se flere spørgsmål i vores FAQ